Det är vi som sköter allt runt omkring.

Arrangemangsgruppen sysslar främst med föreningens representationslags matcher och allt arrangemang runt omkring dessa.

Gruppen arbetar också med föreningens kioskverksamhet där vår kiosk på Hejan alltid är öppen då föreningens alla matcher spelas (både senior och ungdomsmatcher).

Kioskverksamhetens arbetsområde innefattar också en glasskiosk på Saxemara badplats som håller öppet 6-7 veckor under sommaren, detta genomförs m.h.a. vår ungdomssektion.

Samarbete med flertalet andra föreningar i Ronneby kommun sker genom en extern förening som kallas ”Barnens dags föreningen” där vi bl.a. arbetar med arrangemangen Nostalgia & Diggiloo sedan många år tillbaka.

Gruppen arrangerar också olika festligheter under året såsom Saxemara strandfest i slutet av Juli och Saxemara IF:s årsfest i oktober/november.

Gruppens syfte är givetvis att skapa ekonomiska förutsättningar för föreningen men också att stärka gemenskapen inom föreningen genom att se till så att vi har trevligt tillsammans!

Vi är just nu 10 personer i gruppen men kan alltid bli flera, -vill du ingå i denna grupp? –Hör i så fall av dig till sammankallande Leif Johnsson.

Vi som ingår i denna grupp är följande personer:

Leif Johnsson
Sammankallandee