Asarum IF – Saxemara IF 1-2 ( 0-1 )

Två steg framåt sen sist och dom spelarna som fick chansen tog den verkligen. Med fyra spelare borta och ett sent återbud på Jim Nilsson gjorde att vi fick pussla ihop det ganska rejält i dagens match. Men idag är vi starka bakåt och omställningarna var en fröjd att se.

Redan efter 3 minuter så kommer 16 åringen Ashmed i full fart på mitten och serverar Andre Ekstrand som enkelt rullar in 0-1 med vänstern. Efter det så får vi självförtroende och ligger ganska så bra i positionerna över hela planen. Asarum har lite mer boll och även ett skott i stolpen. Men den stora chansen har ändå Hassan som bara ska lägga in Andres fina inlägg men missar tyvärr. Jint van Reeden har en farlig nick precis utanför oxå.

En rolig halvlek med snabba omställningar och ett hyggligt passningsspel. När vi väl satte press så gjorde vi det bra och vi fick med oss hela laget. 0-1 står sig till paus och det var rättvist.

I den andra så är det mer fart i hemmalaget och vi blir lite pressade i vissa lägen. Men jag tycker ändå att vi hittar ganska så bra lösningar på det hela. Mer inlägg från Asarum som även har ett skott i innestolpen. Efter det så får vi en snabb omställning där Hassan hittar lill Ashmed som snyggt rullar in 0-2.

Efter det så börjar Saxemara att tröttna en hel del och Asarum får ett mål precis i slutet genom Jint och 1-2 slutar denna trevliga match.

Vi tackar Asarum för en bra match och önskar dom all lycka i div 2.

Asarum spelade upp sig i den andra halvleken där jag tycker att Jint van Reeden vann det mesta i slutet. Hos Saxemara IF måste man lyfta hela laget idag, men Oskar Björkqvist är helt överlägsen på plan och han var precis överallt.

Laget

Katten, Ashmed, hassan, Saddat, Sam, Simon, Andre, Jacob, Lill Ashmed, Hampus, Oskar

Avb. Leopold, Sankan, Calle, Tobbe

Petter sem