Inför Ljungby IF – Saxemara IF

Ny match väntar för Sifarna på lördag när vi gästar Ljungby IF. Ett hemmalag som öppnat katastrofalt, men snälla låt oss inte blir lurade. Ljungby är alltid bra och dom kommer att klättra i tabellen. Så fullt fokus från start.

Saxemara IF har just nu fått upp lite fart och vi kan vara stolta över två raka segrar mot bra motstånd. Men att slå oss på bröstet kommer inte att hända utan vi vet att varje match är ett hårt slit. Truppen känns ok och vi får tillbaka viktige Petter Otfors efter avst. Vi går givetvis för seger i varje match och på lördag är inget undantag.

Alla matcher känns viktiga och för att ge oss ännu mera harmoni i truppen så hade en seger satt så jäkla gott. Jag vet att det är hårt om platserna nu och dom som startar hoppas jag visar 100 procent inställning, gör vi det så vinner vi.

Mitt tips 0-1