Inför match Saxemara IF – Älmeboda/Linneryd

Äntligen är serien igång och det är seriefavoriten Älmeboda/Linneryd som gästar Hejan nu på lördag kl 14.00. Ett Älmeboda som slog oss med uddamålet i båda matcherna förra året och som kvalade upp i div 2 utan att lyckas.

Men nu är det helt nya förutsättningar och jag tror det är bra att få en favorit direkt från start och jag tror stenhårt på poäng till helgen. Vi har tränat på bra och efter vårt dåliga genrep så är det ett helt nytt tonläge från samtliga tycker jag. Hela byn står bakom Saxemara IF och vi hoppas på en bra inramning.

När det gäller själva matchen så brukar det alltid bli jämna matcher och tillfälligheter som avgör. Det tror jag till helgen med och nu gäller det att vi visar hjärta redan från start. Truppen känns stark och i skrivande stund skadefri.

Håll ett extra öga på Calle Falk ny från Nättraby som har snabbheten och energin som kommer att hjälpa oss i många matcher.

Håll även ett öga på Älmebodas Ladvim Berbatovic som är stark och målfarlig.

Tips 1-1 och lycka till.