Inför Rydaholm – Saxemara IF

Efter en tråkig förlust senast så åker vi till Rydaholm på fredagskvällen för vår andra match och vi går för seger såklart.

Ett Rydaholm som spelar på konstgräs, men som även är duktiga på vanligt gräs. Det bevisade dom i första omgången när dom krossade Kalmar AIK borta med 0-3. Dom är ett bra div tre lag och det blir hårt jobb som vanligt och sätter vi försvarsspelet och är noggranna så har vi en bra chans till poäng.

Rydaholm var ett av få lag som vi slog både hemma och borta förra året, men det var riktigt jämna matcher. Truppen känns ok och jag vet inte riktigt elvan i nuläget, men det kommer bli bra.

Det är lika bra att vi är medvetna om vilken utmaning varje match är. Vi kommer förlora många matcher med uddamålet och vi kommer vinna många matcher med uddamålet. Så kommer troligen varje match att se ut. Så fram med en inställning som heter duga och helgen blir fan så mycket roligare med en seger innan resten av lagen spelar. Allt ligger hos oss själva hur vi vill ha det.

Så lycka till nu pojkar.