Inför Saxemara IF – Sölvesborg GOIF

En betydelselös avslutning kommer vi att få bevittna i årets sista div 3 match nu på Söndag. Vi grattar SGIF till en kvalplats och önskar dom all lycka i kvalet upp till div 2 där dom hör hemma. Saxemara IF gör sin sista div 3match på ett tag och vi skyndar långsamt och vi tänker ta den tid vi behöver för att gå upp på sikt för det är i div 3 vi helst vill ligga.

Vi har en del skador och avst och jag hoppas att våra yngre förmågor få vara med i truppen och utvecklas. Förmodlingen vilar bortalaget en del spelare till kvalet så det kommer nog att bli en jämn match. Saxemara IF vill också passa på att tacka alla som hjälpt till vid sidan om varje match som kiosken, entrevärdar, parkering, bollkallar osv osv. Utan er hade det inte fungerat.

Trots degradering så kommer Saxemara IF alltid tillbaka starkare och tillsammans och med våra yngre spelare som tagit klivit upp så kommer vi att få en bra blandning av rutin och spring i benen 2018.