Inför Saxemara IF – Växjö U

I den förra omgången så kom äntligen den första segern för Saxemara IF när vi slog tillbaka Bromölla borta med 1-2 och det var ett stort steg i rätt riktning. På lördag väntar troligen det bollskickligaste laget i serien nämligen Växjö U som kommer till Hejan för match.

Växjö U förlorade sist, men annars har dom gått bra i tabellen och blir farliga i en lång serie. Riktigt bollskickliga och löpstarka, men även dom har sina brister såklart.

När det gäller Saxemara IF så kommer vi stärkta av segern sist och det var en bra skalp när vi vinner borta mot seriens bästa hemmalag. Truppen känns intakt och vi slog dom förra året hemma och ska göra det på lördag med. Vi har allt att vinna och tre hemmamatcher på raken vägrar vi fan att förlorar. Vi vet vad som gäller och nu ska vi hänga med i tabellen och ger oss lite arbetsro. Lojala mot varandra och lika hårt jobb som sist krävs från samtliga spelare.

Håll ett extra öga på Saxemaras Oscar Björkqvist. Kapten och tillbaka i form efter en tids sjukdom.

Mitt tips 2-1 och lycka till.