Inför SGIF – Saxemara IF

Ett nytt derby väntar och nu känns det som att vi har en jättechans att skrälla. Vi kan åka dit och spela helt utan press mot seriens bästa lag. Ett hemmalag som vann lätt mot Kalmar. Saxemara kommer från en blytung förlust mot IFK och tyvärr var datorn sönder så inget referat därifrån.

En stor fin plan väntar och ett Sölvesborg som har den klart bästa truppen i serien så det kommer att bli en sjukt rolig utmaning. Kan vi vinna borta mot IFÖ så kan vi vinna mot SGIF, så måste man tänka. Finns absolut inget att spara på längre utan nu är det fullt allvar och ansvar från samtliga. Ta jobbet och spela med hjärtat.

Truppen känns lite starkare än förra matchen och vi spelar med bästa laget för dagen.