Saxemara IF – IFÖ Bromölla 1-3 ( 0-0 )

Efter några veckor utan dator så funkar den nu och det känns ju bra. I helgen väntade serieledaren Bromölla och jag måste ändå säga att vi hade dom lite i gungning. Vi stäppar upp ett par klasser sen senast och idag visar vi vilja i 90 minuter. Tyvärr orkar vi inte hålla fokus i 90 minuter, utan tappar matchen på ca 10 minuter i den andra halvleken.

Redan efter 1 min så är Andre igenom och kommer helt fri med målvakten, men bollen nuddar stolpen och det hade varit så gott att få ledningen någon match och satt Bromölla lite i gungning. En ganska jämn halvlek och jag tycker att samtliga spelare står upp bra. Tighta och upp i ryggen gör att vi har ganska bra koll på bortalaget. Det ska nämnas att Bromölla är ett bra lag och dom har egentligen inga svagheter. Snabba tekniska och organiserade gör att vi måste ta vara på dom chanserna vi får.

0-0 i paus och det är klasskillnad i vårt agerande sen förra helgen.

Tyvärr orkar vi inte hålla fokus och när bortalaget ställer om snabbt så får vi problem och dom gör två snabba mål och eftersom vi själva inte gör några mål så kändes det som spiken ganska så tidigt. Men för en gång skulle så krigar spelarna ordentligt denna dag och vi ger aldrig upp. 0-3 och ridå känns det som. Vår klart bästa spelare Adam Larsson placerar snyggt in 1-3 på en frispark och nu tar hemmalaget över matchen. Mogge skulle haft en straff, men mycket mer blev det inte av vår forcering.

1-3 blir det och bortalaget vinner rättvist, men jag tror dom blev lite tagna på sängen av ett hårt jobbande hemmalag.

Adam Larsson är en klass för sig i hemmalaget. Snabb påhittig och en bra fot gör att han är svår att få stopp på. I Bromölla så är alla ganska så jämna, men Andreas Johansson styr ju försvaret med järnhand,