Saxemara IF – Ljungby IF 1-4 ( 1-1 )

Ja idag visade hemmalaget att man kan skapa målchanser, men även denna match så behöver inte motståndarna jobbar för att få sina mål. En rolig och fartfylld match att se på där jag tycker att med rätt skärpa så borde vi avgjort matchen redan i den första halvleken. Roligt också att två egna produkter i Tim och Simon fick göra sina första tävlingsmatcher som seniorer.

Matchen är jämn från start och idag tycker jag att samtliga tar för sig från start och vi känns hetare än på länge. Jeppe blir fälld tidigt i matchen och Mogge gör säkert 1-0 på följande straff. Efter det så får vi självförtroende och känslan att få leda i någon match gör att vi får energi. Ljungby har ett jätteläge men skjuter otroligt npg utanför. Ashmed och Andre har jätteläge att göra 2-0 men vi gör fan inga mål. 1-1 kommer helt ologiskt när vi bjuder fullständigt på målet och det håller inte i div 3. Ett slag i ansiktet, men vi kämpar på och när Mogge blir solklart fälld och en ny straff så tror man att vi ska ta ledningen. Men straffen fastnar i nätet bakom målet och 1-1 står sig till halvtid.

En bra halvlek av hemmalaget och vi kunde faktiskt spikat matchen om vi fått 2-0.

Start i den andra och hemmalaget tar tag i matchen direkt och vi har flera bra chanser att ta ledningen och även en frispark i stolpen av Mogge. Ljungby krigar på bra och gör helt ologiskt 1 – 2 på en kontring. Begriper inte att vi inte kan tänka till i vissa situationer utan det ser fruktansvärt lätt ut att göra mål på Saxemara IF år 2017. 1-3 kommer på deras andra chans och det är ett fint långskott. 1-4 blir ju spiken och så slutar matchen. Gör Ljungby 4 mål så är dom värda att vinna, men spelet var fördel hemmalaget. Otroligt att vi endast gör ett mål på alla chanser.

Vet inte om detta var spiken ner en division, men orkar inte glo i tabellen just nu. Bäst idag var Jim Ashmed och Kaka.

Vet heller inte hur ett lag kan saknar ca 10 spelare. Jonte, Sam, Petter, Danne, Calle, Adam, Phille, Plus Oskar och Simon sjuk fast spelade sista 10. Nästan ett helt lag. Är det så i alla lag eller, för det kan inte vara normalt.

Hej då