Saxemara IF – Rydaholm 1-3 ( 0-2 )

En sjukt viktig match stod på spel och vi klara tyvärr inte av att hanterar viktiga matcher i år och nu är det en djävulsk brant backe uppför. Jag tänker vara brutalt ärlig nu, men 8 pinnar på 12 matcher är under all kritik. Det är nog samtliga inblandade införstådda med.

Matchen i sig är ju med en kort summering så att Rydaholm får eller gör lätta mål och Saxemara måste slita för att få in ett mål per match. Efter tre minuter så rinner Sam igenom och blir fälld men domaren friar och stackars Sam fattar inget alls och jag tror ärligt inte han vet vad en filmning är. Sen tar Rydaholm över och skruvar in en frispark riktigt snyggt gjort till 0-1 och ännu en gång blir det uppförsbacke. Sen kommer Andre fri men målvakten gör en fin parad. Inget vidare spel av hemmalaget utan det handlar mest om individuella saker och jag ser ingen tråd i spelet. 0-2 kommer som ett brev på posten när dom rullar ut oss fullständigt och det var snyggt. Detta står sig till halvtid och Rydaholm är det bättre laget.

I den andra halvleken är det lite mer vilja och vi börjar vinna lite mer dueller och när vi flyttar upp laget och Jim kommer högre upp, ja då blir vi ett lag som hotar. Jim Nilsson visar en sådan vilja och hans löpningar är ovärdeliga och det behöver många tar efter. Fotboll ska vara jobbigt att spela och spela man för Saxemara IF så ska man tömma sig i varje match. Ashmed har ett skott i ribban och nu avlöser lagen chanser och dom har med ett skott i ribban. Efter en liten press så kommer äntligen 1-2 genom en snygg nick av Ashmed och en fin assist av Adam Larsson. Nu är det bara minuter kvar och vi gör en sista attack men tyvärr tappar vi bollen och Rydaholm stänger matchen med sitt 1-3 och så slutar matchen.

En halvlek var och ungefär lika många klara målchanser, men ännu en tung förlust gör att vi kommer längre och längre ner i tabellen. Detta blir tufft och är vi så pass mentalt starka att vända denna trend, ja det är frågan. Är det omöjligt att klara nytt kontrakt, klart det inte är. Jag vet att samtliga vill vinna matcher lika mycket som mig och alla andra runt omkring Saxemara, men då måste vi göra något ordentligt av matcherna som är kvar.

Det går inte att tycka synd om oss och vi kan inte säga att det är otur hela tiden, för det är det inte. Man förtjänar tur och många matcher kvar att reda ut detta, men det måste komma en vinst snart. Vet egentligen inte vad jag ska skriva mer för jag är så jävla besviken. Det är just nu för många som inte presterar och det stressar mig lite. Tråkigt som fan att vi satt oss i denna situation såklart, men det är verkligheten. Vi måste börjar le och ha det skoj igen för det är vad allt går ut på. Hårt jobb och kamratskapen gör att vi kan vända detta till något bra i framtiden. Finns inga genvägar utan enbart hårt hårt jobb tillsammans.