Saxemara IF – SGIF 0-4 ( 0-2 )

En avslutning som kännetecknar hela året för Saxemara IF. Missar bra chanser och släpper till enkla mål. Det har visat sig att det inte höll för div 3 detta år. Men bara att gilla läget och jag tar för givet att alla inblandade tar sig i kragen till nästa år och att vi finner glädjen igen.

Matchen är jämn inledningsvis och ganska så avslagen tycker jag. Det är Jarhic som skjuter snyggt in 0-1 på en volley och precis som vanligt så ser vi inte spelet utan han står helt omarkerad. Sen skapar båda lagen en del chanser, men det är bortalaget som nickar in 0-2 och även det ser sjukt enkelt ut. Detta står sig till halvtid och det är rättvist. Tycker ändå att vi försöker en del och jag tycker att jeppe gör ett bra jobb på mitten.

Egentligen är hela den andra halvleken en transportsträcka för bortalaget och dom gör både 0-3 och 0-4 innan domaren blåser av matchen. En rättvis seger och vi önskar SGIF all lycka till i kvalet. En snäll match där båda lagen krigar på bra, men det skillde en hel del i kvalitet.

Vi tackar även sponsorer publik och alla som hjälpt till under året. Tack även till ledarna och spelarna och det var ett tungt år såklart. Men inte första gången vi åker ut och inte sista heller och vi kommer tillbaka med besked.

Vill även gratta Ronneby BK och IFK Karlshamn för en gedigen insats och starkt gjort att klara kontraktet utan kval.

Saxemara IF kämpar vidare som vanligt med små medel och med en fin anläggning samt den mest växande föreningen i Blekinge på ungdomssidan så känns det ganska stabilt och tryckt inför framtiden. Visst ska vi ligga i div 3 i framtiden för det är mer utvecklande än div 4, men kanske är detta vad vi behövde. En nystart utan en massa måsten och vi behöver få en liten nystart tycker jag.

Så alla som grämer sig en stund nu. Skärpning för det är bara fotboll, finns dom som kämpar för sina liv med näbbar och klor. SAXEMARA IF KOMMER ALLTID TILLBAKA:

Så tack för detta året och jag kommer givetvis vara kvar i föreningen om vi ligger i sexan eller spelar i champions leauge. Jag kommer sprida glädje som vanligt och jag kommer alltid att säga vad jag tycker om ni inte skärper er. Det är sådan jag är. Men jag kommer alltid att stöttar er när ni tar på er den BLÅ tröjan.