sif_logo_post

SIF-tipset 2017

Nu är det dags igen!

Dags att tippa en eller flera rader i föreningens tips som vi kallar SIF-tipset 2017.

I år liksom förra året så tippar vi på A-lagets alla hemmamatcher vilket är totalt 11 matcher, varje rad kostar 100:- (+5:- i admin.avg.) att tippa.
Vi genomför detta tips tillsammans med en leverantör som kallar sig Säsongstipset och det går till på följande sätt:

1. Man köper en tipstalong av någon av föreningens representanter och betalar då kontant eller via Swish.
  2. Efter att ha skrivit ner sin tipsrad på den köpta tipstalongen samt hur många mål man tror Sifarna gör på hemmaplan under säsongen (skiljefrågan om fler har samma antal 1X2-rätt) så går man in på den webbsida som står angivet på lappen och anger den unika värdekoden som din tipstalong har och skriv därefter in din tipsrad även här och anger vad du heter samt vilken email-adress (för resultatsrapportering) du har.
  3. Klart! Du kan nu följa hur många som lämnat in tipsrader samt hur vinstbordet växer fram till seriepremiären. Efter varje avslutad hemmamatch får du ett mail om hur det gick för dig i din tipsrad och hur din placering är för stunden.
  4. Efter säsongens slut kontaktar föreningen de tre lyckliga (och stolta) vinnarna och ger dem då en förhoppningsvis stor vinstsumma, -ju fler vi är som tippar en rad i SIF-tipset ju större blir prisbordet.

Lycka till, -må bäste man/kvinna vinna!

Heja Saxemara IF!